Mudrost šamana

Mudrost šamana - Samara, Tony | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Samara, Tony
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Mudrost šamana.pdf
ISBN
4652665511480

OPIS

Pomozite sami sebi poboljšati svoj život! Mudrost šamana na jednostavan i praktičan način predstavlja univerzalno šamansko znanje koje je Tony Samara učio i iskusio kroz svoj inicijacijski put. Od konzumacije hrane preko tumačenja snova do rada s četiri elementa i glavnim točkama, te upoznavanja s fizičkim vježbama i vježbama disanja koje ohrabruju duhovni razvoj, ova nas knjiga podsjeća na pozitivne mudrosti naših predaka, korisne u današnjem svijetu više nego ikada prije. Šaman može početi raditi kao iscjelitelj tek kada prođe kroz ono što se zove iskustvo smrti/ponovnog rođenja, smrti patnje i rođenja novog načina gledanja na svijet, u kojem referentna točka više nije ego nego svemir i gdje je sve povezano sa svime. U vrijeme moje inicijacije, dali su mi ayahuascu i istodobno je užasno nevrijeme zahvatilo i prašumu i mene. Iskusio sam najveći strah u svojem životu. Čitavo mi se tijelo raspadalo. Uzalud sam dozivao bogove raznih religija. Pojavila se velika zmija i počela me gutati. Shvatio sam da je ona predstavljala puls energije svemira. Više se nisam bojao umrijeti. Izgubio sam osjećaj za svijet koji me okružuje. Moje je tijelo postalo dijelom svemira. Razvio sam osjećaj jedinstva. Ova je inicijacija promijenila sve moje dotadašnje načine doživljavanja stvarnosti. Oslobođen od programa prošlosti, moj je duh postao sposoban živjeti čaroliju i radost postojanja. Tony Samara Internetske stranice Tonyja Samare dostupne su i na hrvatskom jeziku na adresi http://www.tonysamara.org/index_hrvatski.html

Možda mi je upravo ovakvo stanje omogućilo da vidim unutar stvari i to na vrlo neobičan način za dete mojih godina koje živi u zapadnom svetu. U urođeničkim kulturama ... Mudrost šamana na jednostavan i praktičan način predstavlja univerzalno šamansko znanje koje je Tony Samara učio i iskusio kroz svoj inicijacijski put.

Posted by Igor Ognjenovic on Tuesday, October 30, 2018 . Ime Toltek na astečkom jeziku znači umjetnik.

POVEZANE KNJIGE