Najgora djeca na svijetu

Najgora djeca na svijetu - Walliams, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walliams, David
DIMENZIJA
7,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Najgora djeca na svijetu.pdf
ISBN
8221457066554

OPIS

Deset priča o djeci koja imaju navike u svakodnevnom životu koje autor dovodi do apsurda i koje djecu usmjeravaju prema dobrom ponašanju. O autorima: David Walliams Od 2008. godine do današnjeg dana, David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od četrdeset jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom Tony Ross Rođeni Londonac, Tony Ross, umjetničku je akademiju pohađao u Liverpoolu i otada radi kao grafičar dizajnerskih i reklamnih agencija. Njegovi su stripovi objavljivani u slavnim tiskovinama diljem svijeta. Prva mu je knjiga, Hugo i cica zima, objavljena 1972. godine. Otada je Tony napisao više od 100 knjiga, a ilustrirao više od 2000! Njegova djela Grubijan i Mala princeza pretvorena su u televizijske serije. Prve tri slikovnice koje su David i Tony zajedno stvorili, Pomalo dosadan slon, Prvi vodenkonj na mjesecu i Medvjed koji je vikao: „Bu!“, redom su osvajale prva mjesta na ljestvicama bestselera. David i Tony također su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg, kao i na uspješnoj zbirci pripovjedaka, Najgora djeca na svijetu.

godinu objavilo je Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajavu knjige. NAJGORA DJECA NA SVIJETU 3 - david walliams (154609) - U knjizi Najgora djeca na svijetu 3 pročitat ćete nove, urnebesno duhovite priče o djeci koja imaju tako grozne navike u svom svakodnevnom životu da ih autor ovdje dovodi do apsurda. Na taj n... Evo zašto je majčinstvo najbolja (i najgora) stvar na svijetu.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Najgora djeca na svijetu 2: Biblioteka: Mozaik knjiga: General. TOP ponuda: Knjige_za_djecicu: Opis proizvoda.

POVEZANE KNJIGE