Nijema pacijentica

Nijema pacijentica - Michaelides, Alex | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Michaelides, Alex
DIMENZIJA
11,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Nijema pacijentica.pdf
ISBN
4177099825197

OPIS

V.B.Z. PREDSTAVLJA SVJETSKI BESTSELER OBJAVLJEN U VIŠE OD 40 ZEMALJASamo ona zna što se dogodilo… Samo joj on može pomoći da progovori i ispriča svoju priču.Forenzički psihoterapeut Theo Faber dobiva posao u The Groveu, dobro čuvanom forenzičkom odjelu u sjevernom Londonu, gdje je već šest godina smještena slikarica Alicia Berenson, nakon što je osuđena za ubojstvo supruga, poznatog modnog dizajnera Gabriela Berensona. U večeri ubojstva policija je zatekla Aliciju samu u kući, u psihički rastrojenom stanju, pokraj suprugova tijela – Gabriel je bio upucan nekoliko puta u lice – i samo su njezini otisci prstiju pronađeni na pištolju. Tijekom policijskog ispitivanja Alicia nije rekla ni riječ. Nije odgovorila ni na jedno pitanje. Nije progovorila ni kada su je optužili za Gabrielovo ubojstvo. Ostala je nijema i kada su je uhitili, odbijajući zanijekati ili priznati svoju krivnju. Jednostavno, Alicia nakon ubojstva svoga supruga više nikada nije progovorila. Slučaj Alicije Berenson i njezine ustrajne šutnje dojmio se Thea Fabera od samoga početka: zašto je Alicija odbijala progovoriti? Što je trebala značiti njezina šutnja? Je li nešto skrivala? Odlučnost u nakani da navede Aliciju da progovori i otkrije tajnu o tome zašto je ubila vlastita supruga, zamagljujući pritom na trenutke granice između terapeuta i pacijenta, odvodi Thea Fabera na zakučast put poniranja u vlastitu nutrinu i suočavanja s vlastitom prošlošću.

Read 57,772 reviews from the world's largest community for readers. Forenzički psihoterapeut Theo Faber dobiva posao u The Grove... Nijema pacijentica je odlična knjiga autora Alex Michaelides.

Gabriel je upucan nekoliko puta. Ali Alicija odbija surađivati, odbija govoriti. Nijema pacijentica - Alex Michaelides - samo ona zna istinu, ili? Prevela: Ana Knežević Evo psihotrilera koji me je oborio s nogu.

POVEZANE KNJIGE