Organizirajte se iznutra prema van

Organizirajte se iznutra prema van - Morgenstern, Julie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morgenstern, Julie
DIMENZIJA
11,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Organizirajte se iznutra prema van.pdf
ISBN
1608646692260

OPIS

NAJBOLJA AMERIČKA PROFESIONALNA ORGANIZATORICA UČI VAS KAKO SE ORGANIZIRATI I OSTATI ORGANIZIRAN.Stotine tisuća ljudi uspjelo je pobijediti nered i uvesti red u svoj život zahvaljujući provjerenim metodama Julie Morgenstern. Nema u tome nikakve čarolije, nikakve misterije. Organiziranje je vještina koju svatko može svladati. Vrijednost ovog sustava organiziranja, kojeg je Julie razradila i usavršila tijekom dugogodišnjeg rada kao profesionalna organizatorica, u tome je što vam omogućuje da osmislite jedinstveni organizacijski plan temeljen na vašim vlastitim ciljevima, navikama i psihološkim potrebama – plan koji će djelovati u skladu s vašom osobnošću, a ne protiv nje. Neka vas Julie Morgenstern oslobodi da živite životom o kakvom ste sanjali. Ovo je čudesno korisna knjiga koja vam pomaže organizirati vrijeme i život kroz brzi, jednostavni i praktični niz logičnih koraka. Uistinu daje rezultate!’ Brian Tracy, pisac knjige Maximum Achievement Sviđa mi se! Korisna je, inteligentna i zabavna! Barbara Sher, autorica knjiga Wishcraft i Live the Life You Love Julie Morgenstern nam pokazuje kako upoznati vlastite navike i stilove kako bismo osmislili jednostavan i lako izvedivi plan koji daje rezultate, i pri tome se zabavili! Felice Willat, osnivačica tvrtke Dayrunner Jedino mi nije jasno kako Julie izgleda tako mlado…Siguran sam da ju je Bog bio unajmio da organizira prvih šest dana stvaranja svijeta! Mandy Patinkin, glumac

Divlja žena postoji u tebi, ali možda spava. Probudi je.

17 studenoga, 2020 ... U današnje doba nema većeg izazova u osobnom i profesionalnom životu nego što je organiziranje i upravljanje vremenom. hr Koristi se jedna od sljedećih normi s opisanim ograničenjima kao komunikacijska veza iznutra prema van: EurLex-2 en One of the following standards with the restrictions described shall be used as the on-board to off -board communications link: Da, orgazam prostate izuzetno se razlikuje od čistog orgazma ejakulacije. Prvi put kad sam osjetio veliku navalu osjećaja tijelo mi se toliko zagrijalo i srce mi je zaigralo kao ludo.

POVEZANE KNJIGE