Piši i briši: Brojevi

Piši i briši: Brojevi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Piši i briši: Brojevi.pdf
ISBN
9660652680223

OPIS

Interaktivne početnice za učenje uz zabavu koje upotpunjuju nastavni plan i program, sadrže zanimljive zadatke koji se mogu stalno iznova rješavati uz pomoć posebnog flomastera koji se briše i dolazi u kompletu uz svaku knjigu. Dijete će se uz ove knjige naučiti držanju olovke, vještinama čitanja i pisanja, a ovisno o temi knjige učit će osnove brojanja i zbrajanja, gledanja na sat, engleskog jezika te zemljopisa i kulture. Sve su knjige opremljene šarenim crtežima smiješnih likova koji djecu potiču na rješavanje zadataka. Knjige su namijenjene djeci od tri godine nadalje.

Osim toga, na svakoj stranici se nalazi i igra, pa će učenje postati zabavna aktivnost.40 0brisivih strana pomoću kojih ćeš naučiti ... Trading igračke Tabla piši briši sa brojevima Uzrast: 3G+Pol: univerzalnoOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.Baterije: Ne MAS POINT d.o.o. Goste Lazarevića 146, Slavinovići.

Zahvaljujući obrisivim stranicama i markeru sa gumicom koji dobijaju uz knjigu, deca će moći da vežbaju do... Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis. Follow Us.

POVEZANE KNJIGE