Put u Ixtlan

Put u Ixtlan - Castaneda, Carlos | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castaneda, Carlos
DIMENZIJA
7,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Put u Ixtlan.pdf
ISBN
4825641099361

OPIS

Put u Ixtlan nastavak je Castanedinih jedinstvenih zapisa o njegovoj inicijaciji u tajne vračanja o tome kako se postaje čovjekom od znanja pod vodstvom jedne od najneobičnijih ličnosti koje su iznikle iz antropološkog istraživanja, Don Juana, Yakui Indijanca, kojeg je upoznao u sjeverozapadnom Meksiku.

maja 1971, otišao sam do Sonore u Mek­ ... Castaneda - Put u Ixtlan Castaneda - Put u Ixtlan http://www. Castaneda - Put u Ixtlan problemi zuba problemi želuca proljev proširene vene psorijaza psihička zaštita rak maligne izrasline tumor rane rane od ležanja regeneracija fizička i psihička reuma rođenje djeteta prije i nakon rođenja slabost mišića strah stres svrab sunčanica škrgutanje zubima šok pad u nesvjest temperatura vrućica ... Doktorirao je 1973. na Univerzitetu u Los Anđelesu, na grupi za Antropologiju.

Odvojena stvarnost: daljnji razgovori s Don Juanom. 60,00 kn.

POVEZANE KNJIGE