Tajni jezik vašeg tijela

Tajni jezik vašeg tijela - Segal, Inna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Segal, Inna
DIMENZIJA
4,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni jezik vašeg tijela.pdf
ISBN
4555110418131

OPIS

Inspirativan vodič za samoiscjeljenje i otkrivanje energetskih uzroka više od 200 simptoma i tegoba iz pera međunarodno poznate iscjeliteljice, profesionalne govornice, autorice i TV voditeljice te osnivačice metode Visionary Intuitive Healing®. Inna Segal još je kao tinejdžerica patila od bolova u leđima i psorijaze. Liječnici joj nisu uspijevali pomoći, stanje joj se pogoršavalo, a onda je otkrila da vidi u unutrašnjost vlastita tijela. Bila je to prekretnica u životu ove mlade žene. Nakon što je izliječila sebe, posvetila se liječenju drugih. Njezina knjiga Tajni jezik vašeg tijela: vodič za zdravlje tijela i duha inspirativna je knjiga koja će vam otkriti posve nov pogled na vlastito tijelo i zdravstvene probleme koji vas muče. Ovaj vodič uči vas korak po korak kako slušati poruke koje vam šalje vlastito tijelo, razotkrivajući energetske uzroke više od 200 simptoma i tegoba. Vodstvo Inne Segal ohrabrit će vas da se povežete sa svojom urođenom iscjeliteljskom inteligencijom i da potaknete tijelo na samoiscjeljenje.

U priručniku "Tajni jezik vašeg tijela" autorica Inna Segal abecednim je redom obradila bolesti te istražila ... Knjiga Tajni jezik vašeg tijela, u izdanju Lumen izdavaštva, upravo je ono što piše u podnaslovu: osnovni vodič.Ova knjiga vodi prema životu kakav vam je doista namijenjen, a kakav većina nas ne živi. Svakog ponedjeljka ujutro imamo sve više samoubojstava, moždanih udara, bolesti i srčanih udara. Srećom, svatko može naučiti kako iskoristiti jezik tijela u svoju korist, postižući bolji odnos i reputaciju među svojim kolegama.

Može se raditi i o šarlahu - streptokoknoj infekciji kod koje je temperatura tijela povišena i savjet je bez odgađanja otići liječniku. Postoji i još jedna bolest kod koje jezik nalikuje jagodi - kawasaki bolest koja je češća ... Broj 8 ukućanima donosi ugled, autoritet i slavu u nekom trenutku.

POVEZANE KNJIGE