Tisuću lopoča

Tisuću lopoča - Krmpotić, Vesna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Tisuću lopoča.pdf
ISBN
3509291202797

OPIS

Antologija indijskih književnosti od najstarijih vremena do 17. stoljeća. Ova antologija odlično je štivo koje će vas uvesti u tajnoviti i uzbudljivi svijet Indije, u njeno duhovno i umjetničko nesljeđe, koje danas sve više postaje i naše. Ova je knjiga nezaobilazna za svakog senzibilnog, kulturnog i duhovno orijentiranog čovjeka.

Zlatne boje trske na šetnici Bijelog lopoča i sunčane zrake napunile su energijiom brojne na početku još jedne godine. Tisuću puta lijepa Usred doline stajala je kućica a na njezinu se dvorištu kočoperila kokoš, najbjelja među bijelim kokošima. Gospodarica je tvrdila da nikad nije vidjela ljepše kokoši.

Svake godine budisti širom svijeta obilježavaju dan Buddhina rođenja. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Dijamantnog faraona, Tisuću lotosa, koje su preveli kao Tisuću lopoča, što je umanjilo značaj jer lopoč je barska biljka, a lotos kozmički simbol. To se dogodilo bez mog znanja i nekako tu knjigu i ne vidim baš, ali ju priznaje zagrebačka indiologija.

POVEZANE KNJIGE