Vozila, strojevi i druga prijevozna sredstva

Vozila, strojevi i druga prijevozna sredstva Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Vozila, strojevi i druga prijevozna sredstva.pdf
ISBN
2596725108863

OPIS

Velika interaktivna knjiga pomoću koje ćete upoznati strojeve i prijevozna sredstva na kopnu, moru i u zraku. Svaka tema prikazana je na dvije stranice pomoću preklopa, prozorčića, kotačića, dijelova koji se mogu izvlačiti…

Vozila, strojevi i druga prijevozna sredstva : u zraku, na kopnu, na moru / Anne-Sophie Baumann ; [ilustracije] Didier Balicevic ; [tekst prevela Ivana Barišić Oharek]. VOZILA, STROJEVI I DRUGA PR.SREDSTVA - anne-sophie baumann (801986) - Velika interaktivna knjiga pomoću koje ćete upoznati strojeve i prijevozna sredstva na kopnu, moru i u zraku. Svaka tema prikazana je na dvije stranice pomoću preklopa, prozorč... Vozila, strojevi i druga prijevozna sredstva : u zraku, na kopnu, na moru / Anne-Sophie Baumann ; [ilustracije] Didier Balicevic ; [tekst prevela Ivana Barišić Oharek]. druga osoba koja nije porezni obveznik.

Status natječaja: Zatvoren. Objavljen je novi Natječaj za tip operacije 4.2.1 „Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima" Svrha Natječaja je povećanje vrijednosti proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje.

POVEZANE KNJIGE