Walden

Walden - Thoreau, Henry David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thoreau, Henry David
DIMENZIJA
12,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Walden.pdf
ISBN
6322188081081

OPIS

Kultni klasik koji u vremenu katastrofične ekološke krize i društvenih problema donosi nenadanu inspiraciju, ali i pouku iz 19. stoljeća od kojeg se i nismo tako značajno odmakli kako to ponekad mislimo. Transcendentalist Henry David Thoreau povukao se 1845. u šumu kraj jezera Walden u Novoj Engleskoj gdje je nešto više od dvije godine živio u kolibi koju je sam izgradio. U želji da se udalji od civiliziranog društvenog života u kojemu su ljudi živjeli u tihom očaju, lišeni slobode, otuđeni od autentičnog življenja i bez prilike da dožive dublje duhovne uvide te otkriju istinske vlastite potrebe, Thoreau nam svojim revolucionarnim eksperimentom pokazuje kako je moguće živjeti duhovno ispunjen, budan i slobodan.

It focuses on self-reliance and individualism. Walden is an independent family group driven with passion to become today the European leader in healthcare transport & logistics. Quality; Innovation; Customer focus; We are passionate about driving quality into the markets we operate in.

Get it as soon as Mon, Mar 1. FREE Shipping on orders over $25 shipped by Amazon.

POVEZANE KNJIGE