Aktivna strana beskonačnosti

Aktivna strana beskonačnosti - Castaneda, Carlos | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castaneda, Carlos
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Aktivna strana beskonačnosti.pdf
ISBN
3851547184534

OPIS

Književna biografija Carlosa Castanede – u ‘Aktivnoj strani beskonačnosti’ Castaneda govori kako su nastala ostala njegova djela..”Ova je knjiga zbirka važnih događaja iz mojeg života. Skupio sam ih slijedeći upute don Juana Matusa, šamana Yaqui Indijanaca iz Meksika, koji mi je trinaest godina nastojao približiti spoznajni svijet šamana koji nekoć davno življahu u Meksiku. Jednog mi dana don Juan Matus onako usput predloži, kao da mu je to tog časa palo na pamet, da sastavim ovu zbirku važnih događaja iz svojeg života. Takav je bio njegov način podučavanja. O važnim je potezima često govorio kao da je posrijedi nešto sasvim obično. Na taj je način prikrivao gorčinu konačnosti, prikazujući je kao nešto što se ni po čemu ne razlikuje od svakodnevnih briga. Preduvjet za stvaranje takve zbirke bio je da se čovjek istinski i potpuno posveti skupljanju svih svojih osjećaja i ostvarenja, ne izostavljajući ništa. Prema don Juanu, šamani njegove loze bijahu uvjereni da je zbirka važnih događaja sredstvo za postizanje emocionalne i energetske ravnoteže, nužne za upuštanje u nepoznato na razini opažanja.” Carlos Castaneda

Aktivna strana beskonačnosti. 135,00 kn 100,00 kn.

Dobrodošli! Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!. Početna ›› ; Alternativa ›› ; Aktivna strana beskonačnosti Carlos Castaneda Aktivna Strana Beskonačnosti PDF Carlos Castaneda Aktivna Strana Beskonačnosti PDF "Besplatno preuzmite e knjigu Carlos Castaneda Aktivna Strana Beskonačnosti PDF.

POVEZANE KNJIGE