Knjiga za mame

Knjiga za mame - Maloney, Alison | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maloney, Alison
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga za mame.pdf
ISBN
5751576852053

OPIS

Koliko god vi već bili savršena majka, dobro će vam doći sitne upute iz ove mudre i zabavne knjige. 

Radi se o knjigama u kojima se nalazi opis razvojnog stadija djeteta, mnogi savjeti i trikovi koji ti mogu pomoći u burnoj svakodnevnici te ideje i aktivnosti koje potiču rad na sposobnostima i samostalnu igru. Najveći izbor dječjih knjiga za predškolski uzrast. Pronađite sve popularne dječje knjige u najvećoj online knjižari u Bosni i Hercegovini - Knjiga.ba. Mama objavila svoju prvu knjigu, ljudi smatraju da je zbog naslova mamac za pedofile BROOKE La Pia iz Australije našla se na udaru kritika nakon što je objavila vijest da je izdala svoju prvu knjigu naslova Peter Peter Loves His Pink Pants (engl.Peter Peter voli svoje ružičaste hlačice). Medo, klavir i koncert malene medvjedice progovara o tome kako je slava prolazna te kako nam se kroz život mijenja percepcija onoga što nas čini sretnim i to je u redu.

Snimka mame koja prvi put nakon osam dana vidi svoje četvorke postala viralna. Knjiga za mame Koliko god već bili savršena majka, dobro će vam doći sitne upute iz ove mudre i zabavne knjige. U njoj ćete saznati kako se snaći u svakoj situaciji koju zahtijeva odgoj djece te kako: - prirediti savršenu dječju zabavu - s djecom provesti zabavno poslijepodne - najbolje iskoristiti djetetovo slobodno vrijeme Knjiga za mame - Koliko god vi već bili savršena majka, dobro će vam doći sitne upute iz ove mudre i zabavne knjige.

POVEZANE KNJIGE