Priča o X

Priča o X - Molloy, A.J. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Molloy, A.J.
DIMENZIJA
12,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o X.pdf
ISBN
1844166676183

OPIS

Mračno zavodljiva i strastvena pričao tajnim društvima, sofisticiranim obredima i seksualnim eksperimentimau maniri intrigantnog klasika Priča o djevojci Oi Kubrickova blockbustera Oči širom zatvorene Sramežljiva američka studentica Alexandra Beckmann, za prijatelje X, stiže u Napulj kako bi završila svoj diplomski rad o camorri, ozloglašenoj talijanskoj mafijaškoj organizaciji. No na suncem obasjanim ulicama drevnoga grada susreće fatalnog muškarca zbog kojeg mijenja sve svoje planove… Neodoljivo privlačan, lord Marcus Roscarrick talijanski je plemić tajanstvene prošlosti. No ispod njegove profinjene vanjštine, X osjeća da je on čovjek koji dobro zna što je opasnost. Uskoro se upuštaju u strastvenu vezu i Roscarrick uvlači X u jedan sasvim novi svijet, uzbudljiv i razoran, svijet o kakvom nije ni sanjala. Dok sve više potpada pod njegovu čaroliju, X mora odlučiti hoće li se potpuno prepustiti tom sjenovitom svijetu mračne žudnje… Jedan dan, jedna igra i jedan čaroban muškarac promijenit će njezin život… A.J. Molloy pseudonim je spisateljice ili spisatelja iz Londona.

knjiga 392 ... Ovo je priča o tome kako se uspjela suočiti sa svojom prošlošću, vratila se u Auschwitz, suočila sa svojim demonima i oprostila svojim mučiteljima, ali i sebi. Ovo je njezina nevjerojatna, predivna priča, univerzalna poruka nade i mogućnosti za sve one koji poznaju bol i patnju.

arhiva Darujemo knjigu: A.J. Molloy - Priča o X 05/10/2015 Menu.

POVEZANE KNJIGE