Put susreta

Put susreta - Bucay, Jorge | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Put susreta.pdf
ISBN
5383254810022

OPIS

U Putu susreta Jorge Bucay otkriva nam novo značenje pojma “Mi”, onoga “Mi” čija vrijednost kudikamo nadilazi puki zbroj “Tebe” i “Mene”. Tko smo i kako se nalazimo? Zašto se razilazimo? I zbog čega je vrijedno početi iznova? U ovoj mudroj i zabavnoj knjizi Jorge Bucay na svoj će nam neusporedivi način pokazati put istinskog susreta u svim našim odnosima: u prijateljstvu i obitelji, u ljubavi i seksu, a svaki korak na tom putu bit će vrijedna lekcija o suživotu i dogovoru, o privlačnosti i povjerenju, o dodiru s našim bližnjima, ljudima s kojima taj put prelazimo.

PRESLATKA beba Zlata upoznala je svog novog ljubimca, mačića Sammyja, a video njihovog susreta rastopio je ljude na internetu. Razigrana djevojčica bila je oduševljena svojim novim prijateljem te ga je stalno mazila i hvatala po kauču. U ovoj mudroj i zabavnoj knjizi Jorge Bucay na svoj će nam neusporedivi način pokazati put istinskog susreta u svim našim odnosima: u prijateljstvu i obitelji, u ljubavi i seksu, a svaki korak na tom putu bit će vrijedna lekcija o suživotu i dogovoru, o privlačnosti i povjerenju, o dodiru s našim bližnjima, ljudima s kojima taj put ... Jorge Bucay Put susreta, Neum, 20 KM, 288 str.

put gubitaka i žalosti, koji nazivam putem suza 4. put ispunjenosti i traženja smisla, koji nazivam putem srec´e. U ovoj mudroj i zabavnoj knjizi Jorge Bucay na svoj će nam prepoznatljivi način pokazati put istinskog susreta u svim našim odnosima: u prijateljstvu i obitelji, u ljubavi i seksu, a svaki korak na tom putu bit će vrijedna lekcija o suživotu i dogovoru, o privlačnosti i povjerenju, o dodiru s našim bližnjima, ljudima s kojima taj put prelazimo. Knjiga tjedna: Put susreta Jorge Bucay na svoj neusporedivi način pokazuje put istinskog susreta u svim našim odnosima: u prijateljstvu i obitelji, u ljubavi i seksu Samoovisnost, ljubav, bol i sreća četiri su puta koja, kako piše Jorge Bucay, vode do potpunog ostvarenja svakoga ljudskog bića - četiri staze koje svatko od nas mora proći sam, vlastitim ritmom. Jorge Bucay PUT SUSRETA.

POVEZANE KNJIGE