Sofijin svijet kds plus 2019

Sofijin svijet kds plus 2019 - Gaardner, Jostein | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gaardner, Jostein
DIMENZIJA
11,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Sofijin svijet kds plus 2019.pdf
ISBN
3632176781827

OPIS

Roman Sofijin svijet nastao je iz Gaarderove želje da na pristupačan i lagan način predstavi čitateljima razvoj filozofske misli od grčkih početaka sve do teorije o Big Bangu. Knjiga je vrlo brzo nakon objavljivanja postala svjetski bestseler koji se dugo vremena zadržao na prvom mjestu najpopularnijih naslova u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, ali primjerice i u Japanu. Sofijin svijet prava je književna poslastica za sve koji još uvijek traže smisao u svakodnevici te odgovore na vječna pitanja o postanku života i svemira. Neodoljiva knjiga koja balansira između Povijesti Zapadne filozofije Bertranda Russella i Alice u Zemlji čudesa. “Čudesna knjiga…mješavina filozofske početnice i fantastičnog romana.” – Time

To se dogadja kada malo "podignemo" poklopac nesvesnog. To je Sofija ono što možemo nazvati nadahnućem. SOFIJIN SVET - Justejn Gorder Naslov: Sofijin svet : roman o istoriji filozofije - 1.

FORMAT 150 x 230 mm BROJ STRANICA 497 stranica UVEZ meki uvez . MASA 0.54 kg BARKOD 9789533438344.

POVEZANE KNJIGE