Što je bubamara čula na odmoru

Što je bubamara čula na odmoru - Donaldson, Julia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Donaldson, Julia
DIMENZIJA
12,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je bubamara čula na odmoru.pdf
ISBN
8959247371152

OPIS

Pridružite nam se u još jednoj sjajnoj avanturi domišljate bubamare. Kršni Krešo i Šašavi Saša, dva lopovska budalaša, ponovo kuju mutne planove… Ovaj put snivaju o krađi – ni manje ni više nego kraljičine krune u Londonu! No ne znaju da je mudra, mala bubamara na odmoru upravo u tom gradu te da će uz pomoć životinja iz zoološkog vrta i dvaju kraljičinih vjernih psića još jednom razotkriti te nepopravljive smutljivce. Duhovitim tekstom i zgodnim rimama Julia Donaldson svojim vjernim čitateljima hit-slikovnica o sada već svjetski poznatoj bubamari, ponovno otkriva kako već dokazana formula domišljatosti, prijateljstva i timskog rada može pomoći prijatelju u nevolji. O autorici Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a likovi toliko očaravajući da se i djeca i odrasli s njima odmah poistovjećuju. Više o autorici doznajte na www.juliadonaldson.co.uk. O ilustratorici Lydia Monks jedna je od najpoznatijih britanskih ilustratorica. Veliku pažnju privukla je svojom uspješnom suradnjom s Julijom Donaldson. Dobitnica je mnogih nagrada, a slikovnice koje ilustrira prerastaju u klasike i postaju neizostavni dio svake dječje kućne knjižnice. Što je bubamara čula prodana je u više od milijun primjeraka te je prema njoj napravljena i kazališna predstava koja se izvodi diljem svijeta. Više o ilustratorici doznajte na www.lydiamonks.com.

Kršni Krešo i Šašavi Saša, dva lopovska budalaša, ponovo kuju mutne planove… Ovaj put snivaju o krađi - ni manje ni više nego kraljičine krune u Londonu! No ne znaju da je mudra, mala bubamara na odmoru upravo u tom ... Što je bubamara čula na odmoru. Wish mama > Preporuke > Mozaik ...

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE