Što nam tijelo govori?

Što nam tijelo govori? - Navarro, Joe | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Navarro, Joe
DIMENZIJA
7,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Što nam tijelo govori?.pdf
ISBN
3477982126699

OPIS

ŠTO NAM TIJELO GOVORI? knjiga je bivšeg agenta FBI–a koji se specijalizirao za tzv. brzo čitanje ljudi. Joe Navarro, bivši agent FBI-a za protuobavještajnu djelatnost i priznati stručnjak za neverbalno ponašanje, objašnjava kako brzo protumačiti ponašanje ljudi: kako tumačiti osjećaje i ponašanja ili izbjeći prikrivene zamke i prepoznati neiskreno ponašanje. Također ćete naučiti kako govor vašeg tijela može utjecati na mišljenje vašeg šefa, članova obitelji, prijatelja i stranaca. U knjizi Što nam tijelo govori otkrit ćete: • drevne instinkte preživljavanja koji upravljaju govorom tijela • zašto je lice najmanje pogodno mjesto za opažanje nečijih pravih osjećaja • što o raspoloženju i motivima otkrivaju palčevi, stopala i vjeđe • najsnažnije oblike ponašanja koji otkrivaju naše samopouzdanje i istinske osjećaje • jednostavne neverbalne znakove kojima odmah uspostavljate povjerenje • jednostavne neverbalne znakove kojima odmah uspostavljate autoritet. Joe Navarro dvadeset i pet je godina bio specijalni agent FBI-a za protuobavještajnu djelatnost i nadzornik specijaliziran za neverbalnu komunikaciju. Čest je predavač na Sveučilištu Saint Leo i u FBI-u. Marvin Karlins stekao je titulu doktora psihologije na Sveučilištu Princeton i predaje menadžment na Sveučilištu Florida. Autor je 23 naslova, a surađivao je s Joeom Navarrom na knjizi Phil Hellmuth Presents Read ‘Em and Reap.

Mogu se javiti uslijed večere koja je bila preteška za želudac ili prezačinjena, a možda ste na počinak legli i suviše kasno. Vrlo jake glavobolje, kao što su migrene, javljaju se kao bol na odre ... Što odnos prema tijelu govori o nama? Dok smo živi, tijelo je naš prvi dom koji je uvijek i svugdje s nama.

11/20/2015 ... Možda nam na svjesnoj razini neće biti jasno zašto tako intenzivno reagiramo na neku situaciju, ali tijelo će se znojiti, tresti, zgrčiti i sl.

POVEZANE KNJIGE