Svijest

Svijest - Osho | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
4,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijest.pdf
ISBN
6732325847266

OPIS

U pozadini svih tehnika meditacije, uključujući i borilačke vještine pa čak i velika sportska dostignuća, je budnost i prisutnost u svakom trenutku, svojstvo koje Osho naziva svijest. Kad jednom otkrijemo i shvatimo što je svijest, imat ćemo ključ ovladavanja samima sobom na gotovo svim područjima svoga života. Prema velikim učiteljima kao što su Lao-ce i Buddha, većina nas proživi svoje živote poput mjesečara: nikad nismo stvarno prisutni u onome što radimo, nikad potpuno budni, čak ni svjesni onoga što nas motivira da govorimo i radimo to što govorimo i radimo. Istovremeno smo svi mi u nekim izvanrednim okolnostima iskusili trenutke svijesti ili budenja: na cesti u iznenadnoj i neočekivanoj nesreći, kad vam se čini da je stalo vrijeme ili u situacijama koje nas duboko dirnu — kad prvi put dobijemo bebu, kad smo s nekim u trenutku dok umire — tada smo svjesni svakog pokreta, svakog zvuka, svake misli. Svijest je, kaže Osho, ključ samousredotočenja i slobode u svakom aspektu našega života. U ovoj nas knjizi Osho uči kako živjeti život uz više pažnje, budnosti i meditacije, s ljubavlju, obzirnošću i sviješću. 0 S H 0 poziva čitatelje da preispitaju i oslobode se uvjetovanih sustava vjerovanja i predrasuda koji ih ograničavaju da uživaju u životu i svom njegovu bogatstvu. Londonski Sunday Times opisao ga je kao jednog od “tisuću najvažnijih ljudi 20. stoljeća”, a Sunday Mid-Day (Indija) izabrao ga je medu desetoricu koja su promijenila sudbinu Indije — uz bok s Gandhiem, Nehruom i Buddhom. Više od desetljeća nakon njegove smrti 1990., utjecaj njegova učenja i dalje se širi i dopire do svih dobnih skupina onih koji traže istinu u gotovo svakoj zemlji na svijetu.

Sjetit ćete se produženoga te beskrajnoga osjećaja čiste ljubavi, koja sve uzdiže, te putem koje ćete se osjećati inspirirani i privućeni. Ekološka svijest - značajna pretpostavka rješavanja ekoloških problema Ekološka svijest, kao dio društvene svijesti, povijesna je i dinamična kategorija, određena povijesnim stanjem i stupnjem razvitka društva. svijest (hrvatski jezik): ·↑ Englesko-hrvatski rječnik LEGO 11717 Kocke, kocke, ploče. Ovaj inspirativni set blokova i pločica LEGO mladim graditeljima otvara svijet kreativne gradnje.

i povećanjem njegove prisutnosti na tržištima na kojima još nije ušao u širu upotrebu . a gdje je to usao u siru upotrebu uopce? Saćemi Bill Gayts ćitat muesli preko ugrađženog ćipa Moj PC ... Bozanić: Globalna tragedija probudila je svijest da smo na istoj lađi .

POVEZANE KNJIGE