Tajne i misteriji svijeta

Tajne i misteriji svijeta - Browne, Sylvia | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Browne, Sylvia
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne i misteriji svijeta.pdf
ISBN
3773339207789

OPIS

Najveća svjetska vidovnjakinja i medij otkriva istinu o najintrigantnijim temama današnjice. Za one koji su oduvijek bili fascinirani tajnama i misterijima svijeta, jedna od najcjenjenijih svjetskih vidovnjakinja Sylvia Browne, napisala je djelo koje će zasjeniti sve ostale knjige s toga područja. U pet sadržajnih poglavlja obrađuje sve najintrigantnije teme današnjice kao što su Stonehenge, Bermudski trokut, Atlantida, piramide u Gizi, vanzemaljce, ali i teme kao što su crne rupe. Posebnu pažnju posvećuje izgubljenim godinama Isusa Krista, kao i teoriji o nastavku njegova života nakon raspeća te životu s Marijom Magdalenom. Koristeći informacije svog duhovnog vodiča, kao i vlastite intuitivne spoznaje, Sylvia nam otkriva istinsku čaroliju najfascinantnijih životnih misterija. Prevela: Radha Rojc Belčec

možete pronaći... Neznanje, tajne, misteriji - gotovo da ne postoji osoba na svijetu koju ne zanimaju čudnovate stvari ili pojave koje ljudi ne mogu objasniti. Bilo da se radi o zagonetkama, uzbudljivim pričama ili nečem puno većem, naša želja za spoznavanjem prave istine potkrijepljene dokazima ponekad je veća od nas samih.

MARC zapis - ID: 49704 ... Na rubu pustinje Gobi u Kini, dio mreže spiljskih svetišta u Dunhuangu, zvanih Tisuću spilja Buddhe, bilo je zapečaćeno tisuću godina.Taoistički redovnik, neslužbeni čuvar spilje, Wang Yuanlu 1900. godine, otkrio je skrivena vrata koja su vodila do komore ispunjene rukopisima nastalima između 4.

POVEZANE KNJIGE