Tajni svijet životinja

Tajni svijet životinja - Wohlleben, Peter | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wohlleben, Peter
DIMENZIJA
10,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni svijet životinja.pdf
ISBN
3809187303199

OPIS

Doživljavamo ih zdravo za gotovo, nekad na njih obraćamo više pažnje, nekad nimalo. Ali životinje su tu, dio svakog našeg dana. Znamo li što su sve u stanju osjećati? Vjeverice posvajaju tuđu mladunčad, ali samo ako im je u srodstvu. Kune su sklone histeričnim ispadima kad shvate da je netko upao na njihov teritorij. Pjetlići svjesno i ciljano do intimnosti s kokama znaju doći – na prevaru. Neke vrste ptica lažno dojavljuju da je u gnijezdu nevolja, kako bi partnere natjerale da se što prije vrate kući. Srne pate za svojim mladuncima, gavrani traže partnera za cijeli život, a pčele, pak, pamte i planiraju budućnost. Autor svjetske uspješnice Tajni život drveća, Peter Wohlleben, vodi nas na još jedno čudesno putovanje u svijet koji se pruža oko nas, a kojeg prečesto uopće nismo svjesni…

Uvez: Meki uvez. Broj stranica: 235. Budite prvi koji će recenzirati "Tajni svijet životinja" Otkaži odgovor.

Pretpostavljam da sam krenula naopačke s čitanjem Petera Wohllebena jer je uspješnica „Tajni svijet drveća" prethodila ovoj o životinjama. No, doći će red i na nju jer je, u trenutku kada pišem osvrt, već naručena u najbližoj knjižari. Tajni svijet životinja Peter Wohlleben Upustite se u čudesno putovanje u skriveni svet životinje, svet koji nas okružuje, ali koga često nismo ni svesni... slike: internet Dragi blogeri i blogerice, kako smo svi u istom potencijalno opasnom virusnom loncu, kako smo svi u izolacijama, naravno, okrećemo se internetu pa se, dragi blogeri i blogerice, naviknite na povećani broj postova svih nas blogera - kako mojih i mojih prijatelja (ali oni rijetko kad komentiraju!), tako ću se i ja naviknuti na broj vaših postova i vaših komentara bilo gdje ... Tajni svijet životinja.

POVEZANE KNJIGE