Život poslije gubitka

Život poslije gubitka - Moody, Raymond | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moody, Raymond
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Život poslije gubitka.pdf
ISBN
1598121808914

OPIS

Autor glasovitog bestselera Život poslije života iznova nudi potporu svima koji prolaze proces tugovanja i koji se suočavaju s bilo kojim oblikom gubitka ili razdvojenosti Kao pionir suvremenih istraživanja iskustava nadomak smrti i autor glasovitog bestselera Život poslije života, Raymond Moody potpuno je promijenio naše viđenje smrti i umiranja. U svojoj novoj knjizi Život poslije gubitka, u suradnji s Dianne Arcangel (bivšom direktoricom jednoga od Elisabeth Kübler-Ross centara), autor otkriva zašto nam tuga donosi toliku patnju te zašto su neki ljudi sposobni prevladati gubitak i postati potpunije osobe. Nastavivši tamo gdje je stala knjiga Život poslije života, autori opisuju najnovija saznanja o iskustvima nadomak smrti i otkrivaju kako su pojedinci koji vjeruju da svijest nadživljuje tjelesnu smrt, sposobniji prevladati tugu i iz nje izaći preobraženi. Shvaćanje najveće životne tajne donosi samopouzdanje i unutarnji mir. Ovo iznimno djelo objedinjuje priče iz života i oštrouman znanstveni pristup te nudi uvide i potporu svima koji prolaze proces tugovanja, kao i onima koji se suočavaju s bilo kojim oblikom gubitka ili razdvojenosti.

Navečer sam mrtva umorna.I sve to tako ide i ide dok su djeca malena. Što je tuga. Žalost je prirodni odgovor na gubitak, ona je svojevrstan oblik emocionalne patnje koju osjećamo kada smo izgubili nešto što nam je važno.Često tugu povezujemo sa gubitkom voljene osobe što je izvor duboke boli.

Vaša lista želja 0 Tina Turner otkrila šta joj je pomoglo i spasilo život poslije zlostavljanja, moždanog udara i gubitka sina. Popularno.

POVEZANE KNJIGE