Crveni zmaj – Prvi nastavak o Hannibalu Lecteru

Crveni zmaj – Prvi nastavak o Hannibalu Lecteru - Harris, Thomas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harris, Thomas
DIMENZIJA
3,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Crveni zmaj – Prvi nastavak o Hannibalu Lecteru.pdf
ISBN
3086648900752

OPIS

Triler Crveni zmaj Thomasa Harrisa, autora kojeg je godine 1989. proslavio roman “Kad jaganjci utihnu”, kritika danas aklamacijom prihvaća kao najbolji roman iz serije o psihopatu Hannibalu Lecteru. Dvadeset godina nakon prvog objavljivanja, Crveni zmaj se čini svježijim nego ikad: čitljiv, napet, sofisticirano napisan, ispunjen galerijom fascinantnih detalja i likova. U ovom, ipak netipičnom trileru demonsko nasilje i spolna pohlepa smješteni su u svijet običnih građanskih predgrađa, što je autoru omogućilo da ispiše suptilnu analizu okolnosti iz kojih nastaje zločin. U novom prijevodu Danijela Međana i izdanju nakladničke kuće V.B.Z., hrvatski čitatelji mogu nanovo provjeriti zašto kritičari tvrde da je Harrisov Crveni zmaj – prvi iz serije o Hannibalu Lecteru – zastrašujuće dobro napisan.

s Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama. Temeljen je na romanu Thomasa Harrisa, njegovom drugom djelu o dr.

s Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama. Temeljen je na romanu Thomasa Harrisa, njegovom drugom djelu o dr.

POVEZANE KNJIGE