Dnevnik Pauline P. 15.izd

Dnevnik Pauline P. 15.izd - Polak, Sanja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Polak, Sanja
DIMENZIJA
11,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik Pauline P. 15.izd.pdf
ISBN
6543245656727

OPIS

Upoznajte Paulinu P. veselu, simpatičnu, učenicu drugog razreda koja zapisuje važne događaje iz svoga života. Iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, tijekom jedne školske godine prepune zanimljivih, običnih i neobičnih, zgodnih i nezgodnih, sretnih i nesretnih trenutaka, pratimo ovu vedru i duhovitu junakinju. Budući da motivi o kojima Paulina govori pripadaju životnoj svakodnevnici suvremenog gradskog djeteta, mnogi će se prepoznati u njezinim pričicama, a upravo je i to jedan od razloga velike popularnosti ove knjige među djecom, osobito djevojčicama. S Paulinom P. upoznata su već sva djeca, a svoje je mjesto pronašla i u obveznoj školskoj lektiri.

/ Sanja Polak ; [ilustracije Štef Bartolić]. - 15.

ar]p zrak i tpo>vr) glas), pomc naprava kod duhakih instrumenata; sastoji se od cijevi koje jedan kraj smjeten uz pisak (usnik), a drugi je povezan s mi mijehom, to ga svira gazi nogom. Struja zraka proizvec pomou mijeha dopire u usnu upljinu sviraa te mu omogu da drane tonove izvodi dulje nego to mu doputa dah.

POVEZANE KNJIGE