I odjeknuše gore

I odjeknuše gore - Hosseini, Khaled | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hosseini, Khaled
DIMENZIJA
10,83 MB
NAZIV DATOTEKE
I odjeknuše gore.pdf
ISBN
5182537619138

OPIS

U jednom afganistanskom selu davne 1952. godine siromašni Sabur pripovijeda djeci priču o dječaku kojeg je odveo demon. Sutradan će značenje te priče postati jasno – Sabur će, kako bi preživio, morati dati svoju kćerkicu jednom bogatašu u Kabulu. Njegova će odluka odjekivati kroz potomke i poznanike obitelji u burnim desetljećima koja slijede, obilazeći cijeli svijet – od Kabula do Pariza, od San Francisca do grčkog otoka Tinosa – i neprestano se širiti, sa sve složenijim i dirljivijim posljedicama. Kroz niz priča unutar priče, ispripovijedanih s mnogih motrišta, promatrat ćemo načine na koje obiteljske veze znače skrb, ranjavanje, izdajstvo i žrtvovanje, i neprestano se podsjećati kako postupci ljudi, čak i oni naizgled nesebični, nikad nisu posve jednoznačni… Khaled Hosseini, rođen 1965. godine u Afganistanu, diplomirani je liječnik i godinama se bavio medicinom. No, nakon golemog međunarodnog uspjeha njegova prvog romana, Goniča zmajeva, odlučio se potpuno posvetiti pisanju. Uslijedila je uspješnica Tisuću žarkih sunaca 2007., a u proljeće 2013. godine roman I odjeknuše gore, koji od objavljivanja ne silazi s ljestvica čitanosti. Algoritam vam ga, kao i prethodna dva Hosseinijeva djela, donosi u prijevodu Marka Kovačića.

godine siromašni Sabur pripovijeda djeci priču o dječaku kojeg je odveo demon. Sutradan će značenje te priče postati jasno - Sabur će, kako bi preživio, morati dati svoju kćerkicu jednom bogatašu u Kabulu.

godine siromašni Sabur pripovijeda djeci, desetogodišnjem Abdullahu i trogodišnjoj Pari, priču o dječaku kojeg je odveo demon. ... I odjeknuše gore 119,00 kn .

POVEZANE KNJIGE