Iscijelite svoje srce

Iscijelite svoje srce - Hay, Louise L. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
10,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscijelite svoje srce.pdf
ISBN
7447844060651

OPIS

Pronađite mir nakon prekida, razvoda ili smrti voljene osobeLouise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe. Govore o osjećanjima i razmišljanjima koji se javljaju kad vam netko slomi srce, kad se razvedete ili kad vam umre voljena osoba. Zahvaljujući savršenom spoju Louiseinih afirmacija i učenja o moći misli i Davidova dugogodišnjeg iskustva u radu s ožalošćenima, ova iznimna knjiga dokazat će vam da se život nastavlja i poslije gubitka:◊Pomoći će vam da razvijete samosvijest i suosjećanje. ◊Razvit će vašu unutarnju sposobnost da se suočite s mnogim drugim gubitcima i problemima. ◊Naučit će vas da se oprostite s kućnim ljubimcem, da nađete mir poslije gubitka posla, da se pomirite s ozbiljnim bolestima… ◊Nadahnut će vas da iskušate nov način razmišljanja i unijet će vam u život veliku ljubav i radost. ◊Naučit će vas da uz pomoć afirmacija i pozitivnih misli iskoristite moć patnje kako biste se razvili kao osoba i stekli svoj duševni mir, a na koncu ćete otkriti da uistinu možete iscijeliti svoje srce.

Sve stvari se odvijaju onako kako trebaju. 3.

Louise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe. Govore o osjećanjima i razmišljanjima koji se ja ISCIJELITE SVOJE SRCE.

POVEZANE KNJIGE