Izgubljeni simbol

Izgubljeni simbol - Brown, Dan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Dan
DIMENZIJA
5,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljeni simbol.pdf
ISBN
2170577113713

OPIS

Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman Izgubljeni simbol, izvanredni nastavak svjetskih bestselera Anđeli i demoni i Da Vincijev kod, trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon. U romanima Dana Browna ništa nije kakvim se čini na prvi pogled. Radnja romana Izgubljeni simbol smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz majstorski tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na nevjerojatno putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji! Napisan nakon temeljitih istraživanja i ritmom koji oduzima dah, Izgubljeni simbol još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu. Dan Brown autor je mnogih bestselera, uključujući i Da Vincijev kod koji je prodan u više od 80 milijuna primjeraka diljem svijeta, što ga čini jednim od najprodavanijih romana svih vremena. Time Magazine uvrstio ga je na listu 100 najutjecajnijih ljudi svijeta. Romani su mu prevedeni na 51 jezik. Diplomirao je na Amherst College i Phillips Exeter Academy, gdje je predavao engleski i kreativno pisanje. Trenutno živi u Novoj Engleskoj. Pridruži nam se na Facebook-u! 

Radnja romana smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na putovanje uz Roberta Langdona ... Izgubljeni sin naziv je Isusove prispodobe iz Novoga zavjeta.. Oko Isusa okupljali su se grešnici i carinici, kako bi ga slušali.

[email protected] Dobrodošli! Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!  On, takođe, mora da sazna ključnu riječ koja daje neslućenu moć.

POVEZANE KNJIGE