Moć navike

Moć navike - Duhigg, Charles | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Duhigg, Charles
DIMENZIJA
5,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć navike.pdf
ISBN
8442783614323

OPIS

Zašto činimo što činimo i kako se promijeniti Knjiga Moć navike Charlesa Duhigga govori o navikama, o znanstvenim spoznajama vezanima uz njih i mogućnosti njihova mijenjanja. Navike imaju iznimno velik utjecaj na ponašanje i postupke ljudi, od osobnog preko poslovnog i šireg društvenog konteksta. Knjiga Charlesa Duhigga govori nam o tome kako navike funkcioniraju, koji su njihovi mehanizmi i kako ih, jednom kad su prepoznate, možete promijeniti. Promjena navika nije ni laka ni jednostavna, ali je moguća. “Moć navike” pokazat će vam kako navike nastaju, kako se njihovi obrasci ili petlje postupno usvajaju i što pokreće njihovo stvaranje. Neke navike nastaju preko noći, a nekima su potrebne godine. Uz konkretne primjere iz života olimpijca Michaela Phelpsa, Starbucksovog direktora Howarda Schulza, borca za ljudska prava Martina Luthera Kinga ml. i desetke drugih slavnih i manje slavnih osoba, Charles Duhigg objašnjava kako primjenom novih znanstvenih spoznaja o navikama možemo promijeniti naša poslovna okruženja, naše društvo i naše živote.

Isbn: 9788652112340. Autor : Čarls Djuhig. Moć navike,mikitarije.blog.hr.

Navike najčešće usvajamo nesvjesno. Ponavljamo ih iz dana u dan i one sve više postaju dio nas, prestajemo ih biti svjesni i sve više prelaze u automatizam. moc navike -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com ...

POVEZANE KNJIGE