Ranjeno dijete i ja

Ranjeno dijete i ja - Gračner, V. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gračner, V.
DIMENZIJA
3,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Ranjeno dijete i ja.pdf
ISBN
1380120647539

OPIS

Knjiga Ranjeno dijete i ja bavi se mnogim psihološkim temama iz znanstvene, ali i religijske perspektive. Proučava probleme spoznavanja sebe, umjetne idealizacije vlastite ličnosti, autoriteta u nesvjesnom dijelu ličnosti i drugo, te na kraju nudi savjete za rješavanje životnih kriza. Namjera je ove knjige pomoć čitatelju u jednostavnom načinu spoznaje samoga sebe, napisali su autori u Uvodu.

ranjeno dijete i ja knjiga pdf download.. ISBN 978-953-345-373-6 (PDF)..

Read reviews from world's largest community for readers. Knjiga "Ranjeno dijete i ja" bavi se mnogim psihološkim temama iz znanstvene, ali i religijske perspektive. Proučava probleme spoznavanja sebe, umjetne idealizacije vlastite ličnosti, autoriteta u nesvjesnom dijelu ličnosti i drugo, te na kraju nudi savjete za rješavanje životnih kriza. Recenzija, Prikaz slučaja Vesna Gračner - Mirko Mataušić, Ranjeno dijete i ja.

POVEZANE KNJIGE