Sigurna luka

Sigurna luka - Steel, Danielle | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
11,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurna luka.pdf
ISBN
7023858091486

OPIS

U novom bestseleru Danielle Steel pripovijeda nezaboravnu priču o dvoje ljudi koji su izgubili sve i pronašli nadu, te o iznimnoj vjeri i hrabrosti koja okuplja obitelj i održava je na okupu…Iako joj je tek jedanaest godina, život Pip Mackenzie već je obilježila tragedija; prije devet mjeseci strašna je nesreća bacila njezinu majku u duboku tugu. S majkom Ophélie, koja se sve dublje povlači u tugu, Pip na obali provodi ljeto kao i sva osamljena djeca: promatrajući blistave valove i oblake što plove nebom, sanjareći i prisjećajući se prošlosti. Sve dok ne susretne umjetnika Matta Bowlesa, koji se ponudi da će je naučiti crtati i koji ne može ne zamijetiti njezinu prekrasnu, osamljenu majku. Pip podsjeća Matta Bowlesa na njegovu vlastitu kćer istih godina, u onom razdoblju prije gorkog razvoda koji mu je razdvojio obitelj i odnio mu djecu na drugu stranu svijeta. Dok prisustvo novopronađenog prijatelja tka tananu čaroliju, majka i kćer polagano se počinju ponovno smijati i otkrivati ono što su izgubile. Ophélie počinje dobrovoljno surađivati u gradskom dobrotvornom programu, gdje radi s beskućnicima, i više ne može zatvarati oči pred blagoslovima vlastita života. No, dok telefonski razgovori u kojima Ophélie i Matt jedno drugom otkrivaju dušu i jesenski izleti na plažu produbljuju njihovo prijateljstvo, sudbina zadaje još jedan udarac. Matt se sasvim iznenada mora suočiti s nedovršenim pitanjima vlastite prošlosti. Nekoliko dana kasnije Ophélie je zgromljena nevjerojatnom izdajom osobe kojoj vjeruje. I dok odjek tih događaja jošnije zamro u već ionako ranjenim srcima, događa se nešto prekrasno. Iz tmine koja ih je oboje zasjenila izranja neočekivan dar nade. Posjetite web stranicu Danielle Steel na www.daniellesteel.com Prevela: Radha Rojc Belčec

"Važno je gledati stvari za koje znate kako se odvijaju i kako završavaju, pogotovo ako je taj kraj dobar. Mandrač, sigurna luka. Tags : Wellness & More, Novigrad.

PODIJELI-Foto: -/ -U Zadarskoj županiji iskrca se oko 40% od ukupno ulovljene ribe u našem dijelu Jadrana. Sigurna je luka u ovoj priči o ljubavi, gubitku i snažnim vezama koje mogu izliječiti ranjeno srce. Ophélie je mlada udovica koja tuguje.

POVEZANE KNJIGE