Snaga izgovorene Riječi

Snaga izgovorene Riječi - Shinn, Florence Scovel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shinn, Florence Scovel
DIMENZIJA
10,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga izgovorene Riječi.pdf
ISBN
9653166135649

OPIS

Florence Scovel Shinn mnogo je godina poučavala metafizičku znanost u New Yorku. Tajna njezna uspjeha je u tome što je uvijek imala neusiljen pristup, bila je srdačna i duhovita , govorila jezikom bliskim širokim masama.Ako želite dobiti najbolje od života – savršeno zdravlje, ljubav, samostvarenje, obilje i postati pobjednikom u Igri života, naučite KAKO to možete postići na jednostavan i učinkovit način, pomoću Snage izgovorene riječi. Možete postići sve što zaželite kada uskladite svoje misli i riječi sa savršenim dobrom koje je već u vama. Naučite jednostavne tehnike pomoću kojih se na izuzetan način rješavaju problemi i ostvaruju ciljevi.

Mi često, nesvjesno, upućujemo molitvu kroz svoj način izražavanja. Kaže se, na primjer, da je strah "molitva da se dogodi ono od čega se bojimo", posebno kada to verbalno izrazimo riječima. Postoji ogromna moć izgovorene riječi, a mnogi od nas toga nisu svjesni.

Gotovo da nema osobe koja i dan danas nakon pedeset i pet godina nije čula za slavni govor Martina Luthera Kinga "I have a dream" ili Churchillov "Ići ćemo do kraja" s kojim je motivirao već prilično demotivirane trupe u Drugom svjetskom ratu u borbi protiv ... Ako želite dobiti najbolje od života - savršeno zdravlje, ljubav, samostvarenje, obilje i postati pobjednikom u Igri života, naučite KAKO to možete postići na jednostavan i učinkovit način, pomoću Snage izgovorene riječi. Možete postići sve što zaželite kada uskladite svoje misli i riječi sa savršenim dobrom koje je već u vama. Kupite knjigu TAJNE NEOGRANIČENE ENERGIJE autora: Sal Rachele u nakladi Harša vl.

POVEZANE KNJIGE