Snaga izgovorene Riječi

Snaga izgovorene Riječi - Shinn, Florence Scovel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shinn, Florence Scovel
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga izgovorene Riječi.pdf
ISBN
8035300267072

OPIS

Florence Scovel Shinn mnogo je godina poučavala metafizičku znanost u New Yorku. Tajna njezna uspjeha je u tome što je uvijek imala neusiljen pristup, bila je srdačna i duhovita , govorila jezikom bliskim širokim masama.Ako želite dobiti najbolje od života – savršeno zdravlje, ljubav, samostvarenje, obilje i postati pobjednikom u Igri života, naučite KAKO to možete postići na jednostavan i učinkovit način, pomoću Snage izgovorene riječi. Možete postići sve što zaželite kada uskladite svoje misli i riječi sa savršenim dobrom koje je već u vama. Naučite jednostavne tehnike pomoću kojih se na izuzetan način rješavaju problemi i ostvaruju ciljevi.

Još važnije, riječi su odraz naših uvjerenja ili strahova koje govorom nastavljamo održavati na životu bez obzira je li nam ih prenio netko drugi, ili smo mi ti koji ih prenosimo - sebi ili drugima. Ako želite dobiti najbolje od života - savršeno zdravlje, ljubav, samoostvarenje, obilje i postati pobjednikom u Igri života, naučite KAKO to možete postići na jednostavan i učinkovit način, pomoću Snage izgovorene riječi. Možete postići sve što zaželite kada uskladite svoje misli i riječi sa savršenim dobrom koje je već u vama. PROČITANO Živi kako možeš, kada ne možeš kako hoćeš.

susreta bila je Riječ - snaga izgovorene riječi. Kako bi se za temu što bolje pripremili, a potom ponijeli i ponešto od plodova podijeljenih misli i iskustava, sudionici su uoči susreta imali malu trodnevnicu sa zadatkom da dva puta razmisle prije nego izgovore riječ mužu, ženi i djeci. NAŠ HRVATSKI 6 i SNAGA RIJEČI 6 - udžbenik hrvatskoga jezika i hrvatska čitanka s dodatnim digitalnim sadržajima za 6.

POVEZANE KNJIGE