Titoland

Titoland - Tajder, Ana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tajder, Ana
DIMENZIJA
5,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Titoland.pdf
ISBN
7605683653156

OPIS

Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Titoland. Naime, bivša "Politička škola Josip Broz Tito" u Kumrovcu koju su pohađali i mnogi koji su danas visoko u državnoj i lokalnoj politici, ali te podatke nerado ističu u svojim biografijama, ukupne je površine 26.285 m2, od čega je dvorište površine 20.384 m2 i poslovna zgrada površine 5.901 m2. Los Angeles je daleko od američkog sna, kaže kći glumice Jagode Kaloper i arhitekta Radovana Tajdera koja je poslovnu karijeru zamijenila je spisateljskom Više od 15 godina Ana Tajder (39) živjela je u petoj brzini.

TITOLAND Ana Tajder, nova knjiga tvrdi uvez ... U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, časopis i portal Menu daruje 3 primjerka knjige Ane Tajder - 'Titoland'.. Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu.

POVEZANE KNJIGE