U divljini

U divljini - Karkauer, Jon | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karkauer, Jon
DIMENZIJA
9,61 MB
NAZIV DATOTEKE
U divljini.pdf
ISBN
9542144565057

OPIS

Bestseler prema kojem je snimljen istoimeni film koji je režirao Sean Penn.U travnju 1992. mladić iz dobrostojeće obitelji autostopom se zaputio na Aljasku i krenuo pješice, sam, u divljinu sjeverno od Mt. McKinleyja. Zvao se Christopher Johnson McCandless. Uštedu od 24 000 dolara dao je u dobrotvorne svrhe, napustio auto s većinom svojih stvari, zapalio svu gotovinu koju je imao u novčaniku i smislio nov život za sebe … Zastrašujuće … Sjajno napisano … Bolna drama o ljudskoj žudnji. The New York TimesPriča koja plijeni. Tko god se ikad poigravao mišlju kako bi želio doživjeti prirodu u svoj njenoj žestini, trebao bi to pročitati. Ne ispušta se iz ruke. Washington PostSnažno i tragično … Kad jednom počnete čitati, teško je prestati. San Francisco ChronicleDjelo koje vas sasvim zaokupi … s nevjerojatnim smislom za pojedinost, Krakauer je uspio dočarati tužnu sagu o tvrdoglavom, idealističnom mladom čovjeku. Los Angeles Times Book Review

Festivali Home Filmovi U divljini U divljini. Into The Wild (2007.) Paramount Vantage / Blitz film i video .

Gradski par odluči otići na kampiranje u kanadsku divljinu gdje nezamisliva ljepota obitava uz najiskonskije strahove. Alex (Jeff Roop ... ZARAZILI SE NERČEVI I U DIVLJINI: U američkoj državi Utah zabilježeni prvi covid pozitivni nerčevi Autor: Matea Vidić/Hina Utorak, 15.

POVEZANE KNJIGE