Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji

Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji - Perry, Philippa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perry, Philippa
DIMENZIJA
4,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji.pdf
ISBN
7610795201451

OPIS

Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji Kad bi vas netko upitao što želite za svoje dijete, vjerojatno biste odgo­vorili: „Da bude sretno.” Svaki roditelj želi odgojiti sretno dijete, i nijedan roditelj na tom planu ne želi uprskati stvar. No, baš kao i svi ostali osjećaji, sreća dođe i prođe. Zapravo, kad bismo stalno bili sretni, jedva da bismo toga bili svjesni jer ne bismo poznavali druga emocionalna stanja s kojima bismo mogli usporediti sreću. A da bi dijete bilo sretno, nužno je da roditelji prihvate sva njegova raspoloženja, osjećaje i oblike doživljavanja svijeta. U ovoj zabavnoj i praktičnoj knjizi ugledna britanska psihoterapeutkinja Philippa Perry predstavlja jednostavan i praktičan koncept odgoja. Autorica objašnjava što uistinu djeluje te koja je ponašanja važno izbjegavati, navodeći što je u odgoju djece ključno činiti, a čega se valja kloniti. Ova knjiga pravo je osvježenje i pomoći će vam, bez osuđivanja, da:shvatite kako je vaš odgoj utjecao na odgoj vašeg djeteta prihvatite da ćete griješiti i naučite što poduzeti s tim u vezi djetetu osigurate obiteljsku okolinu u kojoj će se osjećati zaštićeno prekinete negativne cikluse i obrasce nosite se s vlastitim osjećajima i osjećajima svoga djeteta pravilno reagirate na osjećaje djeteta i omogućite mu uspostaviti zdrav odnos prema vlastitim osjećajima, što je temelj mentalnog i emocionalnog zdravlja razumijete koja sve različita ponašanja uspostavljaju komunikaciju izgradite kvalitetan odnos sa svojim djetetom.Mudri i jednostavni savjeti, vježbe i alati iz ove knjige pomoći će vam da odgojite sretno i zdravo dijete. O autoriciPhilippa Perry (1957.) britanska je psihoterapeutkinja i spisateljica. Godinama je pisala kolumne za različite časopise iz područja psihologije, a u časopisu Red odgovara na pitanja čitatelja kojima je potreban savjet. Nakon dvadesetogodišnjeg psihoterapeutskog iskustva, pridružila se priznatoj organizaciji Škola života, koja savjetuje ljude o brojnim životnim pitanjima. Uz ovu knjigu, objavljenu 2019., napisala je grafički roman Couch Fiction; a graphic tale of psychotherapy (2010.) u kojem o psihoterapiji govori iz dvije perspektive, one psihoterapeuta i korisnika, te priručnik How to Stay Sane (2012.). Udana je za poznatog umjetnika Graysona Perryja s kojim ima kćer Flo.

U korpu. Željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji Philippa Perry V.B.Z. 99,00kn Više.

01 Jessica Joelle Alexander Danski odgoj djece ; 02 Alvaro Bilbao Dječji mozak objašnjen roditeljima ; 03 Philippa Perry Željeli biste da su ovu knjigu pročitali ; Vidi cijelu top listu ŽELJELI BISTE DA SU OVU KNJIGU PROČITALI VAŠI RODITELJI . Perry, Philippa.

POVEZANE KNJIGE