Zvonki cedar ruski IV – Stvaranje

Zvonki cedar ruski IV – Stvaranje - Megre, Vladimir | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Megre, Vladimir
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvonki cedar ruski IV – Stvaranje.pdf
ISBN
4676725667661

OPIS

Poštovani čitatelji, želio bih reći da sam sve što je napisano u knjigama čuo od Anastazije, vidio i sam doživio. Svi događaji koje sam opisao stvarni su događaji iz moga života. Opisujući ih, naročito u prvim knjigama, dao sam točne adrese i postojeća prezimena ljudi, što sam kasnije požalio, jer su ove ljude sve češće počeli uznemiravati radoznalci. Najvažnijim su se problemom pokazale različite pojave, događaji i glasine koje su počeli povezivati sa mnom i s Anastazijom. Najviše me uznemiruje osobit način tumačenja ovih događaja, kao i zaključci koji se donose. Ne bih se mogao sa svime suglasiti. Naprimjer, protiv sam toga da se ljudi klanjaju dolmenima. Mislim da se trebamo odnositi s poštovanjem prema dolmenima, ali im se nikako ne trebamo klanjati.

U četvrtoj knjizi "Stvaranje" bit će više riječi o odgoju djece. Promatrat će ga u kontekstu stvaranja univerzalnoga prostranstva ljubavi, nadovezujući se time na treću knjigu istoimenoga naziva, prostranstva ljubavi, koje roditelji trebaju ... Back Početna Strana književnost Zvonki cedar ruski II.

Poštovani čitatelji, želio bih reći da sam sve što je napisano u knjigama čuo od Anastazije, vidio i sam doživio. ... ZVONKI CEDAR RUSKI IV - STVARANJE Poštovani čitatelji, želio bih reći da sam sve što je napisano u knjigama čuo od Anastazije, vidio i sam doživio.

POVEZANE KNJIGE