Joga umjesto faceliftinga

Joga umjesto faceliftinga - Nadeau, Marie-Veronique | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nadeau, Marie-Veronique
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Joga umjesto faceliftinga.pdf
ISBN
5145333114921

OPIS

Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom.Bit će vam dovoljna knjiga Joga umjesto faceliftinga Marie-Véronique Nadeau. Iz nje ćete saznati kako se možete pobrinuti sami za sebe i u BILO KOJOJ ŽIVOTNOJ DOBI imati čarobno lice i prekrasnu kožu. Marie-Véronique Nadeau svoj program temelji na JOGI, a vježbe koje je posebno osmislila za mišiće lica i vrata imaju zadaću ispeglati duboke i sitne bore, naboranu kožu lica i vrata, podočnjake, podbradak… Program je ilustrirala mnoštvom fotografija, koje olakšavaju izvođenje vježbi, te korisnim tablicama. Najbitnije od svega jest da je program za ljepotu Marie-Véronique Nadeau dostupan SVIMA, SVUGDJE i U BILO KOJEM TRENUTKU! Vježbajte samo pet do deset minuta svakoga dana – za radnim stolom, dok sjedite u automobilu za vrijeme prometne gužve, ili dok se vozite vlakom, autobusom ili tramvajem, ili dok gledate televiziju – i rezultate ćete zapaziti već za dva tjedna, ili čak ranije. S pomoću ovog revitalizirajućeg programa i jednostavnih vježbi vratit ćete sat unatrag – i biti ljepši, i izvana i iznutra. Priroda vam je podarila lice koje imate u dvadesetoj godini, a vi sami trebate zaslužiti lice koje imate u pedesetoj. Coco Chanel Prevela: Radha Rojc Belčec

Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom. Knjiga tjedna: Joga umjesto faceliftinga Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom. Joga umjesto faceliftinga. Piše: Gloria.hr Objavljeno: 08.

Dodaj u košaricu. Rak pobijedite prehranom ... Joga umjesto faceliftinga - Marie-Veronique Nadeau (2) Joga: besmrtnost i sloboda - Mircea Eliade (2) Masaža - Clare Maxwell-Hudson (2) Priča o Li Kuang Shiju - Tamal Krišna Gosvami (2) Raja-Yoga - Selvarajan Yesudian (2) Reiki - život u vašim rukama - Paula Horan (2) Kupite knjigu TAJNE NEOGRANIČENE ENERGIJE autora: Sal Rachele u nakladi Harša vl.

POVEZANE KNJIGE