Lady Gaga – u potrazi za slavom

Lady Gaga – u potrazi za slavom - Lester, Paul | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lester, Paul
DIMENZIJA
12,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Lady Gaga – u potrazi za slavom.pdf
ISBN
3259554419920

OPIS

Ova žestoka biografija istražuje nagli uspon Stefani Germanotte od dobre njujorške cure koja je polazila Katoličku školu Presvetog Srca do svjetski poznate pop ikone pod krinkom neobuzdane lady Gage. Lady Gaga svoj je uspjeh postigla uz pomoć divljeg imidža, zaraznih pop hitova s albuma The Fame i The Fame Monster te izazovne dvosmislene seksualnosti koja ju je pretvorila u gay ikonu. Njezin je uspon priča o jedinstvenom fenomenuslave postignute vlastitim radom – priča o Madonni našeg vremena. Kao gorljiva obožavateljica Freddieja Mercuryja i Davida Bowieja, Lady Gaga prihvatila je glam 80-ih godina i ponovno ga oživjela u digitalnom dobu. U samo nekoliko godina uzdigla se od nepoznate zabavljačice na klupskoj sceni Lower East Sidea do svjetske slave. Ovo je priča o njezinu brzom usponu, ispričana kroz prizmu divljenja i britkih novinarskih zapažanja. Paul Lester autor je proslavljenih biografija Gang Of Four, Wire i Pink. Piše za brojne časopise, kao i za The Guardian i The Sunday Times. Prevela: Radha Rojc Belčec

BIOGRAFIJE, MEMOARI, DNEVNICI, PISMA . Šifra artikla: 232168.

Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. albumi, recenzije, diskografija, diskografije, album, recenzija, glazbena recenzija, recenzija albuma, kompilacija, kompilacije, box-set, CD, knjiga, vinil, LP, bend ... A kako će to Lady Gaga kao Ally, u potrazi za slavom pronaći ljubav, ne propustite pogledati već ove nedjelje, u filmu "Zvijezda je rođena", u večernjem terminu, na Novoj TV! Njihova izvedba pjesme "Shallow" na dodjeli Oskara oduševila je cijeli svijet, no to nije jedini glazbeni hit iz poznatog filma! Lady Gaga u potrazi za slavom [Paul Lester] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

POVEZANE KNJIGE