Ljekaruša fra Jure Maričinkovića

Ljekaruša fra Jure Maričinkovića Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekaruša fra Jure Maričinkovića.pdf
ISBN
1599646765151

OPIS

Ova je knjiga s 1.168 prirodnih recepata namijenjena da se nađe pri ruci kao pomoć u liječenju različitih bolesti. Njezini su savjeti razumljivi, a sastojci dostupni i jeftiniji od mnogih kupovnih lijekova. Fra Juro Marčinković (1942.) hrvatski je misionar u Victoriji na sjevernom tihooceanskom kanadskom otoku Vancouveru, franjevac provincije Bosne Srebrne od 1963., katolički svećenik od 1970., diplomirani teolog i magistar pravnih znanosti. Studirao je i tradicionalnu kinesku medicinu. Kao svećenik djelovao je u Bosni i Hercegovini, na Kosovu, u Njemačkoj, Australiji i Kanadi. Već više od pola stoljeća druguje s ljekovitim biljem, proučava ga, skuplja i pomaže mnogim ljudima da ozdrave ili da im bude bolje. Svoja iskustva i naputke s ljekovitim prirodnim pripravama sažeo je u ovoj knjizi.

Slaven Letica, sociolog, i urednica knjige Sandra ... Ljekaruša fra Jure Marčinkovića Najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša s više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata koji mogu pomoći kod 136 bolesti i stanja. Ljekaruša fra Jure ... Fra Jure Marčinković već više od pola stoljeća proučava ljekovito bilje, skuplja ga i pomaže mnogim ljudima da ozdrave ili da im bude bolje.

Najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša! Više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata koji mogu pomoći kod 136 bolesti i stanja. Ljekaruše, rukopisi i knjige recepata i savjeta pučke medicine s opisom njihova pripremanja i uputama o liječenju različitih bolesti i stanja postoje na hrvatskomu jeziku već više ... Ljekaruša fra Jure Marčinkovića - Najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša! Više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata koji mogu pomoći kod 136 bolesti i stanja.

POVEZANE KNJIGE