Mala psihološka kuharica

Mala psihološka kuharica - Krizmanić, Mirjana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krizmanić, Mirjana
DIMENZIJA
12,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala psihološka kuharica.pdf
ISBN
2434660406432

OPIS

MALA PSIHOLOŠKA KUHARICA s receptima za osnaživanje duha i tijela Mirjana Krizmanić Ilustrirala Tatjana Krizmanić Meyerowitz U Maloj psihološkoj kuharici sakupljen je dio kuharskih znanja brojnih hrvatskih psihologa i psihologinja iz svih krajeva naše zemlje. Ovi jednostavni i razumljivo napisani recepti omogućuju manje-više jednostavnu pripremu svih opisanih jela. Tijelu se u ovoj knjizi ugađa opisima dobrih jela koje svatko od nas može i financijski i svojim znanjem i trudom pripremiti, a duh se može ojačati ili malo poduprijeti popratnim savjetima ili prijedlozima za rješavanje nekih životnih problema. Taj savjetodavni dodatak čitateljima nudi male psihološke preporuke za različite, uglavnom bezazlene životne situacije. Ti psihološki savjeti mogu popraviti raspoloženje i ublažiti dnevne tjeskobe onih koji se koriste tim receptima, a tekstovi ugrađeni u recepte govore o načinima širenja recepata u nas te o izvorima i nastanku nekih jela ili osobi koja ih je redovno koristila ili čak izmislila. U kuharicu su uključena i „psihološka čavrljanja“, u kojima su za one znatiželjnije čitateljice i čitatelje objašnjeni neki pojmovi vezani uz hranu i prehranu. Mala psihološka kuharica bogato je ilustrirana sjajnim autorskim akvarelima slikarice Tatjane Krizmanić Meyerowitz.

Interijer restorana također je prožet autentičnošću. Ugođaj je intiman i romantičan, a ni okućnica nije ništa manje impresivna.

Z.. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Mala psihološka kuharica bogato je ilustrirana sjajnim autorskim akvarelima slikarice Tatjane Krizmanić Meyerowitz.

POVEZANE KNJIGE