Monet HR

Monet HR - Heinrich, Christoph | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Heinrich, Christoph
DIMENZIJA
9,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Monet HR.pdf
ISBN
4786060487430

OPIS

Monografija o Monetu objavljena je povodom najveće retrospektive Monetovih slika u “Art Institute of Chicago”. Heinrich je na 70 stranica (s 200 odličnih reprodukcija) napisao informativan i začuđujuće detaljan pregled Monetovih dostignuća, inkorporirajući u tekst i tek nedavno dostupne biografske materijale, uključujući i otkrivena pisma. Ova monografija je najrecentniji prikaz života i djela Claudea Moneta koja dopunjenje sve dosadašnje knjige o Monetu, pružajući uvid u ključne osobe, događaji i umjetnička strujanja za Monetova žiota. Kritičari New York Timesa nazvali su Heinrichovu knjigu “mini muzejom između korica knjige”.

1893. Monet je započeo veliki hortikulturalni projekt proširenja svog vrta koji je uključivao i jezero lopoča koji su postali njegovim najpozantijim motivom.

Vlasnica i zaštitno ime frizerskog ateliera Monet je Maja Misirić. Frizer s bogatim iskustvom u struci, na revijskoj i salonskoj sceni.... Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam MONET.

POVEZANE KNJIGE