Na okrutan i podmukao način

Na okrutan i podmukao način - Cornwell, Patricia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
9,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Na okrutan i podmukao način.pdf
ISBN
1770304654911

OPIS

Na okrutan i podmukao način – Četvrti slučaj doktorice Kay ScarpettaKasno navečer jedne prosinačke noći u Richmondu, savezna država Virginija, šefica sudske patologije, doktorica Kay Scarpetta, priprema se za vrlo neobičnu obdukciju. Predmet obdukcije, Ronnie Joe Waddell, još je živ, ali ne zadugo. U jedanaest će sati i pet minuta Waddell biti pogubljen zbog ubojstva kojeg je počinio prije deset godina. Iste večeri otkriven je još jedan zločin: tijelo dječaka ubijenog na posebno okrutan i podmukao način pronađeno je pokraj kontejnera za smeće. Kay Scarpetta uočit će neobičnu sličnost između tog ubojstva i ubojstva zbog kojeg je Waddell osuđen na smrt. No kad policija pronađe novu žrtvu, šefica sudske patologije ostat će potpuno zbunjena: krvavi otisak prsta na tijelu žrtve jasno će identificirati ubojicu, no dr. Scarpetta je sigurna da ta osoba nije mogla počiniti nikakav zločin! Četvrti slučaj doktorice Kay Scarpetta Na okrutan i podmukao način dobio je nagradu Zlatni bodež američkog Udruženja pisaca krimića i ujedno je bio prvi roman Patricije Cornwell koji je dospio na sam vrh liste najprodavanijih knjiga. Patricia Cornwell svakim se svojim novim romanom, tiskanim u milijunskim tiražama i prevedenim na dvadesetak jezika, potvrđuje kao najpopularnija spisateljica kriminalističkih romana kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu.

Kay Scarpetta uočit će neobičnu sličnost između tog ubojstva i ubojstva zbog kojeg je Waddell osuđen na smrt. Na okrutan i podmukao način book. Read 979 reviews from the world's largest community for readers.

Za više informacija Kliknite na VIŠE. Podsjećamo, prije dvije godine u mjestu Suhodol kod Tarčina, općina Hadžići, Edin Gačić je na veoma okrutan i podmukao način ubio policijskog službenika Federalne uprave policije FMUP-a Mahira Begića, koji je osiguravao objekat Centar za obuku u Suhodolu. Podsjećamo, dana 09.02.2019. godine u mjestu Suhodol kod Tarčina, općina Hadžići, Edin Gačić je na veoma okrutan i podmukao način lišio života policijskog službenika Federalne uprave policije, Begić Mahira, koji je radio na redovnom osiguranju objekta Centra za obuku Suhodol. - Žao mi je, stvarno mi je žao.

POVEZANE KNJIGE