Pod svjetlom mjeseca

Pod svjetlom mjeseca - Koontz, Dean | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Koontz, Dean
DIMENZIJA
5,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Pod svjetlom mjeseca.pdf
ISBN
2057556211213

OPIS

”Pod svjetlom Mjeseca” roman je od kojeg zastaje dah – remekdjelo imaginacije u kojem nas na svakoj stranici čeka novo iznenađenje. Pustolovina, strava, zagonetke, humor, romanca – nezaboravna povorka likova i vrhunac koji će vas tjerati da tražite još.Dylan O’Conner je nadareni mladi slikar koji u životu pokušava učiniti ono pravo. Putujući na umjetnički festival u Santa Fe, zastaje kako bi u motelu uzeo sobu za sebe i svog dvadesetogodišnjeg autističnog brata Shepa. No u trenutku noćne more, Dylana napada tajanstveni doktor, ubrizga mu neku čudnu tvar te mu obznani kako u sebi nosi nešto što će ga ili ubiti … ili mu na posve čudesan način izmijeniti život. Nakon toga mu kaže da mora bježati prije nego što ga doktorovi neprijatelji uhvate zbog tajne koja mu kola žilama. Zapanjen, obuzet nevjericom Dylan u bijegu spašava goli život … i naglavačke se baca u pustolovinu koja će mu sljedeća dvadeset četiri sata pretvoriti u odiseju strave, misterije i čudesnih otkrića. To putovanje započinje kad se Dylanov i Shepov put sastane s putem Jillian Jackson. Prije te večeri Jilly je bila prelijepa komičarka, a sada je trojka zajedno u bijegu, nemajući blagog pojma pred kim bježe ni zašto. Što god to kolalo njihovim žilama, kao da ih baca iz jedne noćne more u drugu. Tjerani prijetećim predskazanjima, lutaju od jednog poprišta zločina do drugog i to samo nekoliko minuta prije nego što se zločin zaista i dogodi. Što je ta neshvatljiva moć, kako je mogu iskoristiti da spriječe provalu zla posvuda oko njih, i zašto su upravo oni izabrani, samo su dijelovi slagalice koja seže daleko u prošlost i mračne tajne koje dijele svi zajedno – tajne ludila, boli i preranih smrti. Dean Koontz, autor brojnih bestselera, nadišao je svoju dugogodišnju reputaciju ‘najomiljenijeg američkog pisca trilera’ i postao jedan od najčuvenijih i najuspješnijih pisaca našeg doba.

MARC zapis - ID: 39002 ... Mjesec ili Mesec ( (lat. Luna), Zemljin prirodni satelit i ujedno najbliže nebesko tijelo, udaljeno u prosjeku 384 401 km, tako da svjetlost s Mjeseca na Zemlju stiže za 1,25 sekundi.Mjesec obilazi Zemlju po eliptičnoj stazi srednjom brzinom od 1,02 km/s, i prelazi dnevni luk od 13° 10".Mjesec je čvrsto nebesko tijelo promjera 3 647 km, te je po površini 14 puta, po obujmu 50 puta, a po ... Vrijeme punog mjeseca je vrijeme intenzivne kulminacije.

Pod svjetlom Mjeseca roman je od kojeg zastaje dah - remek dj... I pod svjetlom mjeseca, ni noć se više ne čini tako bešćutnom... koračam tiho, ne moram zapovijedati svojim nogama, one znaju put do toga mjesta, znaju put do mjesta na kojem je ugašen mladi život...

POVEZANE KNJIGE