Poruke vode i svemira

Poruke vode i svemira - Emoto, Masaru | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Emoto, Masaru
DIMENZIJA
12,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Poruke vode i svemira.pdf
ISBN
7205342104402

OPIS

Ljubav i zahvalnost najsnažnije su sile u svemiru Svijet je u stanju velike promjene. Mnogi od vas osjećaju da se mi, ljudska bića, suočavamo s raznim teškim problemima kao što su gospodarska i energetska kriza, nove bolesti koje prijete našemu zdravlju, sve veća prijetnja terorizma… Mnogi se osjećaju izgubljeno i ne znaju kako bi trebali živjeti u ovom kaotičnom svijetu. Jedan od najvažnijih uzroka te zbunjenosti jest činjenica da nismo svjesni istinske prirode svijeta i biti života. Te nam istine pokazuje voda, odnosno ljubav i zahvalnosti koje stvaraju najpravilnije i harmoničnije kristale. Još od djetinjstva postavljamo jednostavna pitanja: »Odakle sam došao, zašto i kamo ću otići kad umrem?« Masaru Emoto tragao je za odgovorima na ta pitanja, u četrdeset i trećoj godini upoznao vodu na jedan poseban način, uronio u proučavanje njezinih tajni i od tada je svoj život posvetio vodi. Tražeći njezinu istinu, pronašao je odgovor na glavna životna pitanja – zašto smo rođeni, zašto živimo i zašto umiremo. Nadalje, voda ga je dovela do spoznaje o tome kakav nam način života može donijeti sreću, ili o uzvišenijem pitanju o tome kako je nastao univerzum. Najvažniji čimbenik u stjecanju tih spoznaja bio je kristal ljubavi i zahvalnosti. Voda ga je poučila da riječi »ljubav i zahvalnost« najljepše sjaje. Mislim da će te ideje postati ključni putokazi prema kojima ćemo živjeti u nadolazećem dobu velike promjene. Budite u ljubavi i zahvalnosti!

Narcis će govoriti o svojim dostignućima kako bi napuhao svoj ego i učinio da izgledaš inferiornije od njega. Vjerujete li u poruke iz Svemira? Za ljude koji vjeruju u snagu svemira, njegove su poruke vrlo stvarne i važne jer vas vode kroz život i mogu osvijetliti put kad vam se čini da ste izgubljeni. Ali čak i ako ne vjerujete u snagu Svemira, ovaj test može vam koristiti jer će vam dati riječi mudrosti i smjernice. Poruke sa stropa, Stjepan posebnom tehnikom prenosi na papir.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara. Kako da kupim? ... OSTVARENJE d.o.o.

POVEZANE KNJIGE