Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji

Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji - Brooks, Ben | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brooks, Ben
DIMENZIJA
4,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji.pdf
ISBN
5347984173274

OPIS

Princ na bijelom konju, neustrašivi lovac, nestašni zafrkant… To su vrlo često uzori s kojima se dječaci susreću u današnjim filmovima i knjigama koji uglavnom propagiraju stereotipnu ideju muževnosti. No što ako si introvertirano dijete? Ako ti je knjiga draža od mača? Ako želiš zaplakati kad se osjećaš tužnim ili ljutim? Ako se želiš odijevati drugačije? Knjiga Priče za dječake koji su se usudili biti drugačiji nudi ti alternativu. Čudesna je to zbirka stotinu sjajno ilustriranih priča o poznatim i manje poznatim muškarcima i dječacima, povijesnim likovima ili tvojim suvremenicima, kojima je svima zajednička osobina da su suočeni s nevoljama i predrasudama izašli kao pobjednici te da su kršeći pravila uspjeli postići nezamislive nove stvari. Između ostalih, među njima ćeš pronaći Daniela Radcliffa, Galilea Galileija, Nelsona Mandelu, Louisa Armstronga, Louisa Braillea, Lionela Messija, Jamieja Olivera, Beethovena, Baracka Obamu, Jesseja Owensa, Mahatmu Gandhija – različite heroje iz svih područja života i sa svih strana svijeta. „Želim pomoći dječacima da postanu bolji, sretniji muškarci te pokrenuti razgovor o tome što smatramo muževnim. Želim preispitati ideju da biti emocionalno otvoren znači biti slab, pokazati da i muškarci smiju biti ranjivi i nježni te ukazati na to koliko hrabrosti treba da bi bio različit.“ Ben Brooks, autor

Nakladnička kuća Znanje s ponosom predstavlja hrvatski prijevod svjetskog bestselera Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji (Stories for Boys Who Dare to be Different, 2018.) britanskog autora Bena Brooksa. Knjiga "Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji" nudi ti alternativu. Čudesna je to zbirka ... Knjiga Priče za dječake koji su se usudili biti drugačiji nudi ti alternativu.

Čudesna je to zbirka stotinu sjajno ilustriranih priča o poznatim i manje poznatim muškarcima i dječacima, povijesnim likovima ili tvojim suvremenicima, kojima je svima zajednička osobina da su suočeni s nevoljama i predrasudama izašli kao pobjednici te da ... Nakladnička kuća Znanje s ponosom predstavlja hrvatski prijevod svjetskog bestselera Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji (Stories for Boys Who Dare to be Different, 2018.) britanskog autora Bena Brooksa.Čudesna je to zbirka stotinu sjajno ilustriranih priča o poznatim i manje poznatim muškarcima i dječacima, povijesnim likovima ili tvojim suvremenicima, kojima je svima ... Knjiga Priče za dječake koji su se usudili biti drugačiji nudi ti alternativu. Čudesna je to zbirka stotinu sjajno ilustriranih priča o poznatim i manje poznatim muškarcima i dječacima, povijesnim likovima ili tvojim suvremenicima, kojima je svima zajednička osobina da su suočeni s nevoljama i predrasudama izašli kao pobjednici te da ... Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji je zbirka inspirativnih priča (Foto: Sonja Kovač) Knjiga "Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji", zbirka inspirativnih i istinitih priča o "iznimnim dječacima koji su promijenili svijet, a da pritom nisu ubijali zmajeve", objavljena je u hrvatskom prijevodu. Priče za dječake koji se usuđuju biti različiti, Brooksova ilustrirana zbirka o nadahnjujućim dječacima i muškarcima kroz povijest koji su suočeni s nevoljama i predrasudama izašli kao pobjednici, otkako je objavljena, našla se na vrhu dječjih uspješnica. Nedavno je Ben Brooks (1992.) napisao knjigu Priče za dječake koji se usuđuju biti drugačiji (Znanje, 2020.).

POVEZANE KNJIGE