Sto mu jelenskih rogova

Sto mu jelenskih rogova - Ivanišević, Ivica | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanišević, Ivica
DIMENZIJA
7,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Sto mu jelenskih rogova.pdf
ISBN
4455937586603

OPIS

Sto mu jelenskih rogova!, zbirka eseja Ivice Ivaniševića, prva je knjiga nekog hrvatskog autora u cijelosti posvećena stripu.Tragajući za odgovorima na niz naoko bizarnih pitanja (što jedu i oblače stripovni junaci, kakav im je obiteljski život, zašto žene zaziru od stripova…), autor pruža instruktivan uvid u povijest, jezik, estetiku i socijalnu relevanciju toga medija. Bogato ilustrirana, knjiga je dragocjen priručnik za snalaženje u jednom značajnom segmentu popularne kulture, ali se može čitati i kao neka vrsta nostalgične inventure odrastanja naraštaja koji je danas debelo zagazio u srednje godine. Edukativna koliko i zabavna, ova zbirka eseja popunjava značajnu prazninu na našemu tržištu.

Svaki proizvod je rucno izrađen te sklopljen od Jelenskih rogova prirodno odbacenih. U izradi koriste se trofejski i manje trofejski rogovi. Tijekom djetinjstva iz stripova nisam mogao naučiti sočne psovke.

I to mega. Rambo Amadeus je svjetski mega car! RASMC! Dok je još Simon vladao Točkom gledao sam ga jednom.

POVEZANE KNJIGE