Teorija svega

Teorija svega - Hawking, Stephen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hawking, Stephen
DIMENZIJA
6,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija svega.pdf
ISBN
6409537247028

OPIS

TEORIJA SVEGA – PODRIJETLO I SUDBINA SVEMIRABriljantan znanstvenik vodi nas na fascinantno putovanje otkrića o svemiruStephen Hawking predstavlja seriju od sedam svojih predavanja – pokrivaju sve od Velikog praska do crnih rupa i teorije struna – koja pokazuju ne samo briljantnost njegova uma nego i karakterističan Hawkingov humor. Veliki popularizator znanosti i briljantan znanstvenik, Hawking vjeruje kako prednosti teorijske znanosti trebaju biti načelno razumljive svakome, a ne samo nekolicini znanstvenika. Ovo je knjiga za svakoga tko je ikada pogledao u zvjezdano nebo i zapitao se čega tamo ima i kako je uopće nastalo.

Ne propustite pogledati i ove filmove teorija svega 'TEORIJA SVEGA' FANTASTIČAN UVID U RAD ZNANSTVENIKA: Na dražbi u prosincu još jedno Einsteinovo pismo. 09:55 26.11.2019 Magazin.

The Theory of Everything) britanska je biografska ljubavna drama iz 2014. režisera Džejmsa Marša, za koju je scenario napisao Entoni Makarten.

POVEZANE KNJIGE