Unfu*k yourself – Sredite se

Unfu*k yourself – Sredite se - Bishop, Gary John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bishop, Gary John
DIMENZIJA
5,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Unfu*k yourself – Sredite se.pdf
ISBN
1436420829945

OPIS

“Oslobodite se negativnih misli i počnite živjeti. Dosadilo vam je osjećati se us*ano? Ako jest, Gary John Bishop ima odgovor. U ovom izravnom priručniku Bishop nudi alate i savjete potrebne da razbijete okove koji vas sputavaju i postanete istinska i sređena inačica sebe. “Probudite čudo u sebi”, savjetuje vam. “Ovo uporno zaboravljate – vi ste j**eno čudo od ljudskog bića”. Ne stoje vam na putu drugi, nisu ni okolnosti ono što blokira vaš razvoj, nego vi sami i negativan samogovor koji neprestano vrtite po glavi. Ova knjiga nudi osvježavajuć, izravan pristup koji će vam pomoći da prevladate samonametnuta ograničenja.”

"Ovo uporn… Knjiga Unfu*k yourself = Sredite se : Iziđite si iz glave i počnite živjeti - podaci o prodaji u knjižarama. Top lista knjiga Prema podacima o prodaji u knjižarama.

Likovni set. Panasonic IPS LED Full HD TX-L42B6E, cca 107 cm, DVBT/C, HDMI x2.

POVEZANE KNJIGE