Hrabrost – Iz dana u dan kroz 2016.

Hrabrost – Iz dana u dan kroz 2016. - Coelho, Paulo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
10,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrabrost – Iz dana u dan kroz 2016..pdf
ISBN
7590532564998

OPIS

Hrabrost – iz dana u dan kroz 2016. luksuzno je izdanje rokovnika s citatima iz djela Paula Coelha i prekrasnim ilustracijama kolumbijske umjetnice Cataline Estrade. Planer sadrži stranice za osobne podatke, kalendar za 2016. i 2017. godinu, godišnji planer po mjesecima, citate iz najpoznatijih romana Paula Coelha od Alkemičara do Zahira te stranice za osobne bilješke. Putujte iz dana u dan uz najljepše citate jednog od najutjecajnijih pisaca ovoga stoljeća. “Mora nam biti jasno da samo Istinska Ljubav može privući bilo koju drugu ljubav ovog svijeta. Kad dajemo sve, nemamo više što izgubiti. Tada nestaje strah, ljubomora, dosada i jednoličnost, a ostaje samo svjetlo praznine koja nas ne plaši, već nas približava jedne k drugima. Svjetlo koje se uvijek mijenja, i to ga čini lijepim, punim iznenađenja – ne uvijek onih koja očekujemo, nego onih s kojima možemo živjeti.” Preljub

godine. "Sve kriminalne grupe koje operišu na području Srbije i Crne Gore morale su da se priklone jednom od ova klana i zato je situacija iz dana u dan sve zaoštrenija", ocenio je Elek. Volonteri VG Legacy doveli su policajce, vatrogasce i akcijske heroje pred zgradu teško bolesnog dječaka da ga razvesele za šesti rođendan.

Planer sadrži stranice za osobne podatke, kalendar za 2019. i 2020.

POVEZANE KNJIGE