Ispričat ću ti priču

Ispričat ću ti priču - Bucay, Jorge | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
12,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispričat ću ti priču.pdf
ISBN
9020753025299

OPIS

Ispričati priču jedno je od najvećih umijeća. Pričanje je u samoj osnovi jezika i ima ne samo zabavljački već i ljekovit učinak. Jorge Bucay, slavni argentinski terapeut i još slavniji pisac, u svojoj je međunarodnoj uspješnici Ispričat ću ti priču pokazao što sve priča može. Glavni junak knjige Ispričat ću ti priču, mladić Demián, dolazi psihoterapeutu Jorgeu tražeći odgovore na pitanja koja si svaki mladac postavlja. Pričajući mu priče, od grčkih mitova preko japanskih parabola i učenja zen-budista do priča europskih naroda i onih koje sam izmišlja, Jorge mu pomaže da upozna sebe i prevlada svoje predrasude. Iako pokazuje da život nije jednostavan, već naprotiv vrlo kompliciran, knjiga Ispričat ću ti priču prepuna je optimizma. Jorge Bucay otkriva da je pripovijedanje najjači i najbolji lijek za sve, da bez govora nema čovjeka i da bez komunikacije nema ljudskog društva.

Jorge je počeo priča- ... Druga će ti polovina ispričati jednu priču. Glavni junak knjige Ispričat ću ti priču, mladić Demián, dolazi psihoterapeutu Jorgeu tražeći odgovore na pitanja koja si svaki mladac postavlja.

Ljubav oko svijeta - Davor Rostuhar. Nakon što su se Anđela i Davor vjenčali, otišli su na neuobičajen medeni mjesec - godinu dana putovali su oko svijeta i istraživali ljubav kroz ... Ispričati priču jedno je od najvećih umijeća.

POVEZANE KNJIGE