Izlječenje raka i leukemije

Izlječenje raka i leukemije - Breuss, Rudolf | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Breuss, Rudolf
DIMENZIJA
3,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Izlječenje raka i leukemije.pdf
ISBN
2604271206891

OPIS

Procjenjujete li moju knjižicu prema veličini, onda je ona skupa. Procjenjujete li je prema sadržaju, onda je ona za većinu dar. Liječenje raka koje se provodi prema uputama u mojoj knjizi ne stoji gotovo ništa. Tijekom kure sa sokovima na hranu ne trebate trošiti gotovo ništa. Vrlo poznati njemački izlječitelj R. Hoffmann u jednom je časopisu moju knjigu nazvao jednim od velikih djela o raku u 20. stoljeću! Svoje je mišljenje iznio u časopisu udruge Gesundheits-Selbsthilfe, svezak broj l, stranica 15 i u časopisu Gesundheits-Kurier, L kvartal, svezak broj 5. Konačni sud o mojoj knjizi prepuštam Vama! Želim Vam mnogo uspjeha!Rudolf Breuss

... Kako bi se sokom doista postiglo izlječenje, uz već navedene preporuke moraju se poštovati sva pravila, što znači ... Akutne leukemije je potrebno početi liječiti čim prije, dok kronične ne zahtijevaju brz postupak liječenja, ali je izlječenje jako rijetko.

Glavobolja Analizirajmo glavobolju i pogledajmo zašto ona nastaje i kako se lako može riješiti. Glavobolja […] 000 ljudi od raka i leukemije, te od drugih neizlječivih bolesti.

POVEZANE KNJIGE