Jednoga dana u prosincu

Jednoga dana u prosincu - Silver, Josie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Silver, Josie
DIMENZIJA
6,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Jednoga dana u prosincu.pdf
ISBN
7740923302884

OPIS

Laurie je sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. A onda, jednoga dana u prosincu, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda muškarca za kojeg odmah pomisli da je onaj pravi. Pogledi im se susreću, trenutak je čaroban… i autobus krene sa stanice. Laurie je sigurna da će ga ponovno sresti i traži ga pogledom na autobusnim stanicama i u londonskim barovima. Ali ne pronalazi ga, barem ne onda kad bi trebala. Godinu nakon tog nezaboravnog susreta, na božićnoj zabavi Lauriena najbolja prijateljica Sarah uzbuđeno joj predstavi svog novog dečka. A on je Jack – muškarac sa stanice. Takve je Laurie sreće. Sljedećih deset godina života Laurie, Sare i Jacka pun je boli, prijateljstva, propuštenih prilika, pogrešno odabranih puteva. Ali život za nas uvijek ima i neke svoje skrivene planove… Josie Silver Prvi roman Josie Silver, Jednoga dana u prosincu, bio je bestseler „Sundy Timesa“ i „New York Timesa“ te je preveden na više od 25 jezika. Josie živi u malom gradu u Ujedinjenom Kraljevstvu sa mužem i sinom te kućnim ljubimcima.

Knjiga pod nakladom V.B.Z. izdana je kao meki uvez uvez.

Pogledi im se susreću, trenutak je čaroban… i autobus krene sa stanice. "Jednoga dana u prosincu" knjiga je koja se voli i čuva poput najdražih uspomena. Laurie je sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima.

POVEZANE KNJIGE